ת.כבד

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

25/03/2015 | 20:59 | מאת: אושר

ערב טוב, בת 22. לפני 7 שנים עברתי אי ספיקת כבד סוערת אשר חלפה מעצמה וסיבתה אינה ידועה (אע"פ שנלקחה ביופסיית כבד לא נמצאה סיבה ברורה). לפני שבועיים עברתי הפלה טבעית בשבוע 22 ובוצעה גרידה לאחר מכן. ביום שבת האחרון הגעתי לאשפוז חוזר בעקבות שאריות ברחם וביום ראשון עברתי גרידה חוזרת. מיום שבת קיבלתי טיפול אנטיביוטי לוריד- קלינדצין ועוד סוג שאיני זוכרת את שמו, בשחרור קיבלתי קלינדצין 3 פעמים ביום ופלג'יל פעמיים ביום למשך 10 ימים. אציין שלאחר הגרידה ניתן "בטעות" אקמול לוריד למרות שציינתי שאסור לי לקבל (בעקבות המלצת רופא גסטרו). בנוסף החל טיפול בגלולות למניעת הריון למשך 3 חודשים. מס' שאלות: 1. האם כל הסיטואציות לא גורמטת עומס על הכבד בהתחשב במה שהוא עבר לפני 7 שנים? 2. מתי עליי לבצע בדיקת דם לת.כבד? 3. האם יש סכנה לבעיה נוספת בכבד?

שלום לא ניתן לנחש מה יקרה במצב הזה עליך לבצע תפקודי כבד ו US כבד עם תוצאות לבוא למומחה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה