כדור LAXADIN

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

28/02/2015 | 22:05 | מאת: בנימין

שלום לפורום הנכבד, ביום רביעי,אחרי תהיות וחששות רבות, אני עתיד לעבור קולונוסקופיה. בהוראות לפני הבדיקה רשום כי יש לקחת 2 כדורי LAXADIN בשעה 19:00 יומיים לפני הבדיקה. העניין הוא שיומיים לפני הבדיקה אני עתיד להגיע לקראת 22:00 הביתה. יש לי 2 שאלות בעניין: 1) תוך כמה זמן אמורים הכדורים להשפיע (וכנראה לשלוח אותי לשירותים כל כמה דקות)? 2) האם זה קריטי אם אקח את הכדורים בשעה 21:00 לדוגמא ולא ב19:00? תודה רבה ושבוע נהדר לכולם!

שלום אין כל בעיה לקחת כדור ב 22.00 השפעתו רק למחרת

02/03/2015 | 16:52 | מאת: בנימין

תודה רבה, רק עוד שאלה קטנה. אז אם באמת אקח LAXADIN ב22:00, עליי לקחת באותה השעה גם ביום שלמחרת? ומה לגבי הPICOSALAX? גם אותו רשום לי לקחת למחרת ב19:00. (בקיצור אם שיניתי היום ל22:00, לשנות את השעה של שניהם גם מחר?). המון תודה!!

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה