בחילות אינסופיות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

28/02/2015 | 22:47 | מאת: יפית

שלום וברכה מעל לשנתיים אני סובלת מהרגשות בחילה כמעט יומיומיות.איני מקיאה. הבחילות פוגעות בתיפקוד היומיומי שלי וגורמות לי לחולשה וחוסר סבלנות.לצערי התאבון נשאר בריא כשהיה..קשה לי לעכל את האוכל לרוב..וכל הזמן נשמעים רעשים עצומים בבטן בעיקר בחלק העליון איפה שהקיבה, איפה שמורגשת הבחילה. אני מתייעצת כאן משום שהרופא משפחה שלי פוטר אותי עם מרשם לפראמין במקום לברר מה הבעיה בבטן שכבר שנתיים אני מתלוננת עליה. הייתה תקופה שניסיתי גינגר אולם בתקופה הזו גם הוא כבר לא עוזר לי כל כך. יש לי טעם נורא בפה שאף אחד לא מרגיש מלבדי ואני אובדת עצות איך להרגיש טוב יותר.. אם אקיא תבוא הקלה כלשהי? זה באמת כלום ואנשים מצליחים לחיות עם ההרגשה הזאת כל חייהם? אולי ראוי לציין שדודה שלי נפטרה לא מזמן מסרטן במעיים..היו לה אותם רעשים אך היא באמת הקיאה תקופה ממושכת עד שגילו שמדובר במחלה.. אשמח לחוות דעת ממה הבחילות האלה יכולות. לנבוע ואיך ניתן לשפר את העיכול (קשה לי אפילו לשהק..) ובמסגרת היעוץ עם הרופא משפחה שלי, אילו בדיקות אני רשאית לבקש ממנו, או אולי להפנות את תשומת ליבו בזכות החוות דעת מכאן .. תודה מראש וכל טוב

שלום יש צורך בהשלמת בירור ע"ד גסטרוסקופיה ובדיקת HP וגם קולונוסקופיה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה