הליקובפקטר

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

26/02/2015 | 05:47 | מאת: תמיר

אמור לבצע בדיקת נשיפה לגילוי החיידק נוטל קונטרולוק ללא אנטיביוטיקה אמור לבצע בעוד שבוע בדיקת נשיפה חושש להפסיק את הקונטרולוק עקב צרבות חזקות[סובל גם מבקע סרעפתי] האם ישנה דרך אחרת \ואו בדיקה אחרת בה ניתן למצוא את עקבותיו של החיידק ולפל בו?[בדיקת צואה למשל...] האם חובה להפסיק את הקונטרולוק מראש ?תודה תמיר..

גם בבדיקת צואה מומלצת הפסקת התרופה ניתן לבצע גסטרוסקופיה עם ביופסיות התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה