קרוהן וארקוקסיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

22/01/2015 | 19:19 | מאת: רועי

שלום, בן 33. ברקע מחלת קרוהן. סובל מזה כשבוע מכאבי גב תחתון חזקים. נטלתי פעם ביום למשך 3 ימים ארקוקסיה 90 מ"ג, דבר שהקל על הכאבים, אך במקביל גרם להחמרת השלשולים וכאבי בטן. בעצת האורטופד הפסקתי ליטול ארקוקסיה, וכאבי הבטן והשלשולים פחתו (אם כי לא לחלוטין), וציין כי אוכל לקחת אקמול לשיכוך הכאבים, שעוזר באופן חלקי בלבד. האם קיימת תרופה אנטי דלקתית כדוגמת ארקוקסיה או תרופה אחרת שניתן ליטול במקרה שלי? תודה, רועי

לא ניתן להמליץ על טיפול תרופתי דרך מדיה זו. לעיתים ישנם כאבים מוסקלוסקלטליים אשר עשויים להיות קשורים בפעילות מחלת המעי, אם כי גם סיבות אחרות אפשריות. מציע לפנות לייעוץ מסודר. התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה