polyethylene glycol 3350

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

18/01/2015 | 00:43 | מאת: נטלי

שלום, התכשיר הנ"ל ניתן לי בזמנו כהמלצה ע"י רופא גסטרו (מהילת אבקה במים), התלוננתי על גזים ועל מרקם צואה מסויים שמקשה על התרוקנות מלאה, אני אכן שמה לב שהתכשיר עוזר לי לפעולות מעיים אך שאלתי היא לכמה זמן מותר להשתמש בו? האם יש סיכון בשימוש קבוע? בתודה.

ניתן להיעזר בקישור הבא http://www.normalax.co.il/ אין בהפניה זו המלצה להשתמש במוצר זה או אחר. התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה