דם בצואה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

17/01/2015 | 07:01 | מאת: ירקינשטיין

שלום, בתקופה של השנה האחרונה נתקלתי בעצירות קשות.... עכשיו בבדיקה של רופא לפני מספר חודשים הרופא טען שאינו רואה כלום אני בן 18 וכל פעם שאני נכנס לשירותים למעט יציאות שבאמת רכות אני רואה דם שמטפטף בערך חמש טיפות ומפסיק.... עכשיו היציאות שלי הן כל שלושה ימים בערך... וקשות אך לא עצירויות קשות בדרך כלל.... כמה שאלות... האם הדימום של חמש טיפות פעם בשלושה ימים עלול לגרום נזק כלשהו? כי לא כואב לי או משהו.... איך אני יודע להבדיל בין מקרה שזקוק לבדיקות נרחבות יותר או חירום? אני עומד להתגייס האם הדימום שהוא בעצם כנראה פצע יכול לסכן אותי ההדבקות במחלות מכיוון שהשירותים הם של הרבה אנשים בטירונות? יש לציין שהיו תקופות שפשוט שתיתי מים יותר היציאות התרכזו והדם נעלם ..... האם זה מסוכן באיזשהו צורה? מה ניתן לעשות עוד ? תודה רבה

תלונותיך מצריכות התייחסות ובדיקת רופא מסודרת. מציע שתפנה ראשית לרופא המשפחה. התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה