תוצאות בדיקה אנדוסקופית

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

15/01/2015 | 17:55 | מאת: סיגלית

בת 65 עשיתי היום בדיקת קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה. להלן סיכום הבדיקות: בדיקה עם מערכת FUSE צ'קום קולון ימני רוחבי תקינים דיברטיקולים בקולון שמאלי וסיגמויד רקטום תקין.(מעקב בעוד 5 שנים) בגסרטו:בדיקה עם מכשיר FUSE -וושט עליון תקין GEJ בגובה 36-37 סמ מעל בקע של 3 סמ ללא אוזופגיטיס או ברט. קיבה ותריסריון-כולל אזור הפפילה- תקינים. האם מישהו יכול לתרגם לי את התוצאות? תודה.

התיאור המילולי מתאים כפי שנכתב בקע סרעפתי סעיפים במעי הגס השמאלי אין בתיאור הנ"ל עדות לתהליך דלקתי או תהליך אחר (בהנחה שלא החסרת פרטים) בכל מקרה יש לפנות לרופא המשפחה לקבל הבהרה עם הדו"ח המקורי ולנוכח התמונה הכוללת (ובכללן הסיבה בגינה הפנו אותך לביצוע הבדיקות והרקע הרפואי) התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה