חשש מבדיקת קולונוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

14/01/2015 | 19:48 | מאת: אילת

שלום. בבדיקת גסטרוסקופיה שעשיתי לפני חודש גילו לי גסטריטיס דאוניטיס בבצל התריסריון והקיבה. נתנו לי לנטון 30 מג פעמיים ביום. בנתיים חלה הקלה. אני צריכה לעבור חודש הבא קולונוסקופיה וחוששת משתיית הפיקולקס, האם הוא לא "יעיר"שוב את הדלקות ואת הכאבים החזקים שסבלתי מהם זה חודשים. (היתה לי תגובה קשה מנטילת כדור לקסדין שגרם לי לבערה בסרעפת וקושי בנשימה ) יש משהו בחומר הכנה זה שיכול להשפיע שוב חלילה בתגובה חריפה?

חומרי ההכנה אשר משתמשים בהם הינם בעלי פרופיל בטיחות טוב (סיכוי לגרימת נזק נמוך). בכל מקרה רצוי לקבל את המרשם לחומר ההכנה בצורה מסודרת דרך רופא המשפחה או הרופא שהפנה אותך לבדיקה התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה