טיפול בהליקובקטר

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

17/12/2014 | 19:55 | מאת: נעמי

שלום רב, לפני כעשרים שנה התגלה לי כיב קיבה, טופלתי בזנטק ולא סבלתי מאז. לפני כשלושה שבועות-חודש, התחלתי שוב לסבול מכאבים בקיבה, ולאחר בדיקת נשיפה התגלה החיידק. טופלתי בקלרידקס מוקסיפן ואומפרדקס ל10 יום, ועשיו עדיין באומפרדקס.אני מרגישה הרבה יותר טוב, אך לעיתים מרגישה עדיין מיחושים, במיוחד אחרי ארוחות כבדות, שאלתי, אחרי כמה זמן אמורים הסימפטומים להעלם? ואם לא, מה עלי לעשות, יש לציין שבמקביל גם בתי בת ה20 סובלת מאותו דבר בדיוק. תודה רבה

אמנם יתכן שתהליך ההחלמה ייקח עוד קצת זמן, אבל מאד מציעה לפנות אל הרופא שבדק אותך ומכיר את כל פרטי המחלה שלך.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה