תחושות מוזרות בבטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

15/12/2014 | 15:47 | מאת: אני

שלום רב, בחודש וקצת האחרונים, לסירוגין אני מרגישה תחושות מוזרות בבטן- פעם הרגשתי כמו רטט(כאילו משהו זז) בבטן תחתונה, לאחר כמה ימים התחושה עברה לצד שמאל של הבטן והיום כל היום כמעט עם הפסקות קטנות, אני מרגישה תחושה של רטט (כמו שריר שמתכווץ ומשתחרר) בצד השמאלי העליון של הבטן(ממש בצד). חשוב לי לציין שאני נוטלת גלולות באופן קבוע(לצורך הסדרת הוסת) וקיבלתי מחזור בסיום החפיסה הקודמת ואני לקראת סיום חפיסה כך שאני לא חושבת שאני בהריון ולא מקיימת יחסים באופן קבוע. האם הנ"ל יכול לנבוע ממתח? חשוב לציין שלרוב אני סובלת מקיבה רגישה והתנפחויות של הבטן לאחר אכילה. תודה מראש

את מתארת רטט בטן - יתכן שהתחושה נובעת מניע של המעי הדק - שזז בסה"כ בחלל הבטן בעת פעולתו לעיכול המזון. לא נראה שיש לדאוג בשל כך. אם התופעה תימשך ותטריד או שתלווה בהפרעות נוספות - אנא גשי לבדיקת רופא.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה