טיפול בחיידק הליקובקטר שלא עובר

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

15/12/2014 | 15:21 | מאת: יסמין

שלום, יש לי הליקובקטר בקיבה ולקחתי פעמיים את הטיפול של האנטיביוטיקה המשלוש אך לא עזר לי.לאחר בדיקת ביופסיה אשר גילה דלקת בקיבה בגלל חיידק הליקובקטר ולאחר קבלת טיפול אנטיביוטי פעמיים אשר לא עזר לי להעלים את החיידק הרופא נתן לי טיפול של אנטיביוטיקה -טיפול מספר 3 omepradex 20 mg פעמיים ביום במשך 10 ימים levo 500 mg פעם ביום במשך 10 ימים protocide 500 mg פעמיים ביום למשך 10 ימים וטען כי זהו הטיפול הא-ח-ר-ו-ן ואם זה לא יעזור לי אצטרך לחיות עם החיידק כל החיים. האם זה נכון? האם יש טיפול אחר שאתה מכיר במידה והטיפול ה3 לא יעזור לי?האם יש תזונה שעוזרת? סובלת נורא מהחיידק וכבר רוצה שיעלם וגם עצם העובדה שזה מדבק מטריד אותי מאד כי אני מדביקה אנשים.אשמח לקבל מימך תשובה מיואשת

הטיפול השלישי טוב ונכון. יתכן שיעזור. אם לא - יש אפשרות לבדוק רגישויות של החיידק לאנטיביוטיקות. בדיקה שנעשית רק במיקרים מיוחדים (רמב"ם, בלינסון...) בהצלחה

18/12/2014 | 11:58 | מאת: מיטל

אם הטיפול ה3 לא עוזר והחידק עמיד לאנטיביוטיקה אז מה עושים?האם יש דרכי טיפול אחרות שזה לא אנטיביוטיקה?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה