כאבים חזקים בקיבה ותחושת מחנק בגרון

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

13/12/2014 | 15:11 | מאת: זיו

שלום רב מזה שבועיים כאבים חזקים מאוד מאוד בקיבה, תחושת מלאות וכאב מיד לאחר אכילת כמה ביסים, במקביל לכאב הבטן עושה כל הזמן קולות של סחיטה שמורגשים היטב בבטן וכואבים. הכאב נמשך כל היום ללא הפסקה ומעיר משנת הלילה. ברצוני לציין כי ביצעתי גסטרוסקופיה בתחילת ספטמבר (לפני שלושה וחצי חודשיים) ותוצאותיה מבדיקות מיקרוסקופיות שלקחו: 1. צנצנת 1- negative for h. pylori ו- chronic gastritis, inactive 2. gastric body, biopsy - no pathologic change 3. gastric cardia, biopsy - oxyntic mucosa with minimal superficial chronic inflammation. בשבועיים האחרונים התחלתי טיפול בנקסיום שלא עזר בכלל והכאבים אף החמירו ובארבעת הימים האחרונים אני משתמשת בלנטון פעם ביום אני מרגישה טיפונת ממש של הקלה אבל עדיין הכאבים חזקים, אני לא מצליחה לאכול ארוחה בגודל סביר והצואה הפכה להיות נוזלית יותר כמו שלשול מאז תחילת לקיחת התרופות. ברצוני להוסיף ולומר שביצעתי את הגסטרוסקופיה בגלל שסבתא שלי נפטרה מסרטן הקיבה בגיל 40 (אני בת 35) ויש לי בדיקת קולונוסקופיה לבצע בעוד חודש. מה יכולה להיות הבעיה בקיבה שהתחילה פתאום. האם יכול להיות חיידק בקיבה שלושה חודשים לאחר שנשלל בגסטרוסקופיה? אני לחוצה מאוד מאוד מעצם העובדה שכבר שבועיים הכאב לא עובר ואף מחמיר. אשמח לדעתך

שלום לך התיאור שלך מצריך בדיקה חוזרת של אברי הבטן עליך לפנות לרופא ולהמשיך את הבירור אנא פני לרופא מטפל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה