שינוי בהרגשה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

09/12/2014 | 14:58 | מאת: אברהם

שלום, היום בצהריים הלכתי לאכול (הליכה של 10-15 דקות), כאשרהגעתי התחלתי לאכול אך באמצע האוכל הרגשתי שאני כבר לא יכול יותר לאכול, כאילו האוכל כבר לא נכנס. זמן קצר לאחר מכן התחלתי להזיע (בפנים ובראש) כשלזמן קצר של עד 3-5 דקות הרגשתי תחושת קור בפנים, עורף וגב עליון. המשכתי לאכול באיטיות כמה שעוד הצלחתי והתחלתי לשוב לעבודה כאשר מיד החלה התקפת שיעול ודמעת שנמשכו כ-10-15 דקות ומעט לחץ של רצון ליציאה. במשך השעה האחרונה מדדתי דופק שהיה בממוצע באזור ה- 115. בעבודה יצאתי ואכן היתה לי יציאה, לא רבה, במהלכה שוב התחלתי להשתעל (הפעם לזמן קצר יותר) ושוב תחושת הזיעה והקור למשך 2-3 דקות. כרגע, הדבר היחיד שנשאר (לעת עתה) זה תחושת עייפות ועיניים הנוטות להיעצם. רציתי לדעת מה יכולות להיות התופעות האלה ולמה לשייך אותן ? האם זה מצב שיש לבדוק בדחיפות ? האם יתכן ומדובר בריפלוקס / חיידק הליקובקטר (שנמצא אצלי לפני מספר שנים וטופל) או אולי בכלל קשור לחרדה ? אודה להתייחסות והמלצות נ.ב. בן 45, לא מעשן, לא שותה, מטופל בכדורים לסוכר וקולסטרול ובבוקר כדור סרנדה.

שלום לך, הסימפטומים שאתה מתאר רבים ומגוונים ומערבים מערכות שונות. הייתי בודקת קודם כל קשר לחרדה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה