בקשה לפיענוח דחוף

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

26/11/2014 | 13:41 | מאת: רונית

שלום עברתי ביופסיה ב"פוליפ" שנמצא במערכת העיכול, כנראה שהוא מדמם וגורם לאנמיה ובשל כך רצו לבדוק את זה האחבנה: neuroendocrine tumor, grade 2 vackground chronic atrophic gastritis with intestinal metaplasia. immunohistochemical stains for chromogranin and synaptophysin are positive. Ki67 shows proliferative activity of approximately 3-5% האם יש חשש למשהו חמור? האם אפשר להבין מזה אם מדובר במשהו שפיר או ממאיר?

שלום על מינת לטפל נכון יש צורך לדעת כל פרטים של מקרה ולהגיע לטיפול למרפאת גסטרו מומחים

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה