כאב בטן שמאלית תחתונה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

24/11/2014 | 16:44 | מאת: איציק

שלום ד"ר, אני בן 48, בחודשים האחרונים מופיע כאב חריף בבטן שמאל תחתונה, בין המפשעה לעצם הירך הכאב מופיע בעיקר לאחר שאני מקיים יחסי מין בעיקר עם זקפה ממושכת, וההרגשה כמו נקודה מודלקת ורגישה למגע. הכאב נמשך ודועך לאחר כשבועיים כשהוא מקרין על סביבתו. לא מלווה בסימנים אחרים כגון שינויי יציאות או שלשולים, וכו' מכיוון שהחשד היה לגורם של לחץ ביטני , נבדקתי ע"י אורולוג וכירורג ונשללו בקע ובעיה אורולוגית. כמו כן נבדקתי ב- CT בטן, בדיקות דם סמוי, שתן ודם, וגם אולטראסאונד מפשעות אשכים ובטן תחתונה בכל הבדיקות לא נמצא דבר חריג. שאלתי היא מה הסיכוי שכאב מסוג זה , מה גם שלא מלווה בסימנים אחרים ואין רקע משפחתי, יכול להצביע על סרטן במעי הגס או בכלל ? תודה רבה!

24/11/2014 | 17:13 | מאת: איציק

מבקש להוסיף שכאב חלש תמיד קיים , הוא רק מתחדד לאחר זיקפה ממושכת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה