יציאות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

24/11/2014 | 11:32 | מאת: עינת לוי

שלום אני בת 54. מזה כעשר שנים, איני חשה ב"צורך" כשיש לי יציאה, אלא שהצואה מצטברת לאיטה בתחתית החלחולת, קרוב לפי הטבעת במעין כדור. הדרך היחידה לגרום לה לצאת היא ללחוץ על נקודה בין פי הטבעת לנרתיק. אחרת היא לא יוצאת. לאחרונה המצב הפך להיות מציק יותר, שכן התחלתי לסבול מטחורים, ולפעמים פי הטבעת סגור ומכווץ, והשילוב של שתי הבעיות גורם לכך שקשה לי לעשות את היציאה, והרבה פעמים היא לא מלאה. איך אפשר לטפל בזה? האם הטיפול חייב להיות ניתוחי? האם העובדה שאני מחכה ולא מטפלת גורם להחמרת המצב? תודה עינת

שלום עליך לפנות למרפאת אגן מיוחדת בב"ח יכילוב לד"ר רוןמומחה בבעיות מסוג הזה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה