מה מחפשים בבדיקה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

22/11/2014 | 23:48 | מאת: שאלה

מה מחפשים בmre ? היתה לי ירידת משקל עד משקל תקין ממוצע. עשו בדיקות קולונוסקויה גסטרוסקופיה. יש לי כאבי בטן עיוותיתיים במשך 4 שנים כל כמה חודשים כמו חסימת מעיים חלקית! משתמש בפאפברין. יציאות רגילות כל בוקר חוץ מבזמן ההתקפים שאז הכל נעצר כולל גזים נפיחות. בהתחלה גם לא גזים! יתכן שיש לי גידול במעי הדק? התסימינים קשורים? איזה ביקות נוספות יש לעשות? הבנתי שיש בדיקות דם וכו!

שלום סיפור נשמע שפיר לחלוטין כמו תסמונת מעי רגיש בMRE רואים כל סוג של דלקת או גידול

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה