קולונוסקופיה חוזרת

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

17/11/2014 | 11:01 | מאת: משה

לפני כ 4 שנים עברתי בדיקת קולונוסקופיה , במהלכה הוסרו פוליפים . השבוע ערכתי בדיקת דם סמוי שלאחריה הפנה אותי רופא המשפחה לבדיקת קולונוסקופיה . הבנתי שטווח גילוי פוליפים די מצומצם ולא 100 אחוז . האם כך ? האם לאחר הבדיקה יתכן שיוותרו פוליפים מדממים שלא נתגלו בקולונוסקופיה ? לכמה זמן לאחר הבדיקה וההסרה , אפשר להניח בוודאות, ש"השטח נקי" ? תודה

שלום מקובל לעבורקולונוסקופיה פעם ב 4-5 שנים לעיתים רחוקות ניתן לא לרות פוליפים קטנים ולפספסם

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה