האומנם קרוהן ???

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

11/11/2014 | 17:40 | מאת: בת שבע

האם קרוהן יכול להופיע אך ורק !!!ככאב בטן ??? כאשר כל הבדיקות שבעולם תקינות ???ויש אבחנה רק ע"פ ביופסיה ???? זה לא מתאים להגדרה של המחלה הזו או שמא יש כיוון אחר ??? תודה

13/11/2014 | 13:31 | מאת: בת שבע

באותו עניין עוד שאלה מאוד מטרידה : אני מזריקה "יומירה" שזה "תותח".ואף על פי כן הכאבים שהם ברמה בינונית אבל מטרידים ללא הרף , באים והולכים ללא הסבר הגיוני כלשהו.אינם מעירים משינה ובבוקר יותר כואה מאשר בערב - בערב יש הקלה. לאיזה כיוון הייתם מציעים לי ללכת על מנת לפתור את הבעיה ??? אולי יש עוד משהו "שלא עולים עליו"?? תןדה מראש

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה