שימוש בקולטל

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

31/10/2014 | 14:57 | מאת: גל

שלום, סובל ממעי רגיש לטענת הרופא. סימפטומים - גזים יציאות לא סדירות יציאות חלקיות/קטנות כאבי בטן. קיבלתי קולוטל שלוש פעמים ביום. ראיתי שלוקחים את הכדור 20 דקות לפני האוכל. לא תמיד אני מצליח לקחת בזמן. מה עדיף לקחת מעל 20 דקות או בסמוך לארוחה? האם זה קריטי לקחת את הכדור נניח שעה לפני האוכל? תודה

אכן ההמלצה היא לקחת את הכדור 20 דקות לפני האוכל. השתדל לבצע זאת על מנת להשיג אפקט מקסימלי התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה