שאיפת/בליעת שן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

28/10/2014 | 20:40 | מאת: שמואל

שלום במהלך פרוצדורה אנדוסקופית להכנסת פג לחולה דמנטי נעקרה אחת משיניו (לדברי הרופא גסטרו). לא ידוע היכן השן, האם יש לחשוש שזה נשאף לריאות? אין שיעולים חריגים מעבר למה שהיה לפני כן (הוא ממילא במצבו נזקק לסקשנים כמה פעמים ביום), אך לא תמיד ניתן להסיק מהתגובות שלו לגבי מצבו, אין עליית חום נכון לעכשיו. יש מקום לביצוע צילום רנטגן חזה? בצילום חזה ניתן לראות ו/או לשלול הימצאות שן בדרכי הנשימה? תודה

הדרך היחידה להיות בטוחים היא לבצע צלום חזה התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה