צרבות וגיהוקים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

26/10/2014 | 11:58 | מאת: ריקי יפה

שלום רב. בחודש האחרון התחלתי לחוש בצרבות. (במשך היום. בלילה לא ). הצרבות מלוות גם בגיהוקים (סליחה, אבל..גרעפסים..) מעולם לא סבלתי מתופעה זו. עלי לציין כי לא השתנה דבר באורח חיי, במזוני, או בתרופותי. אני בת 70,בריאה,ונוטלת מספר תרופות קבועות לטיפול בלחץ דם. האם תוכלו להאיר את עיני על מה מעידות התופעות האלו ? בתודה, ריקי יפה.

יש אבחנה מבדלת. רפלוקס קיבתי ושטי? דלקת בקיבה? ועוד מומלץ בדיקת גסטרואנטרולוג מסודרת. לאור גילך והתלונות החדשות ככל הנראה יומלץ על בדיקת גסטרוסקופיה התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה