התייעצות לגבי קולונסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

25/10/2014 | 18:27 | מאת: רונה

מבקשת לקבל חוות דעת על ד"ר אורין סנטו לביצוע קולונסקופיה. פניתי למזכירתו סילבי לקבלת פרטים על התהליך וכן עלויות. זו היתה אגרסיבית , קצרת רוח וקימצה במידע מה שהביא אותי לפקפק ברצון להגיע לבדיקה אצל הרופא האמור. האם שווה להתעלם מגב' סילבי ובכל זאת להגיע לבדיקה? יש המלצות על הרופא? בנוסף אשמח לקבל המלצות אם יש גם על פרופ' רן אורן לביצוע בדיקת קולונסקופיה

אין מטרת הפורום לדרג רופאים התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה