הליקובקטר פילורי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

22/10/2014 | 08:05 | מאת: ניר

שלום רב, לפני כשלושה חודשים נתקפתי כאבים חום וקשיי נשימה, הסתבר שהאשם הינו החיידק הליקובטר פילורי, עברתי טיפול משולש שלא עזר וחודש לאחר מכן טיפול מרובע שלצערי גם לא עזר, עשיתי בדיקה במכון גסטרו שהרופאה אמרה לי שיש לי דלקת בוושט ובקיבה ואכן החיידק עדיין שם ושלא ניתן לטפל בזה ואצטרך להתמודד עם זה כל החיים, שאלותיי : 1. האם באמת אין פיתרון? אני סובל בכל יום כל היום מתחושות לא נעימות 2. אשתי בהריון האם יש סיכון לאשתי? נישקתי את אשתי ואומרים שזה מדבק ברוק.. אז מה לא לנשק את אשתי יותר בחיים?? 3. אשתי בשבוע 36 ובהיריון בסיכון,לכן עוברת אולטרסאונד כל שבועיים, לאחרונה התברר שיש לעוברית מעי גס מורחב - האם יש קשר? 4. שאלה אחרונה אם תרופות לא עוזרות האם אין ניתוח? אשמח לעזרתכם תודה מראש, ניר

ניתן לבצע גסטרוסקופיה עם ביופסיות ובדיקת רגישות החיידק לאנטיביוטיקה רובנו נדבקים בחיידק בילדות. יתכן שיש לאישה את החיידק והיא אתסמינית ( כמו רוב האנשים) לא מכיר קשר למומים בילוד אין אופציה ניתוחית התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

15/11/2014 | 14:00 | מאת: יסמין

אם החיידק עמיד לאנטיביוטיקה אז איזה דרכי טיפול חלופיות יש? את זה ניתן לדעת מהביופסיה?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה