ושכחתי לציין ש..

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

19/10/2014 | 21:08 | מאת: נתן

בחודש האחרון השתנה משהו בפעולת המעי,שהיייתי רגיל לרוקן בלי בעיות אחת ליום,וכעת זה יותר קשה ,לא עצירות קשה אבל קושי לרוקן,ופעולת המעי קורת פעם ביומיים ולא בקלות, ומידיי פעם הבטן כואבת, מעט, מצד שני הבקע בשבועיים האחחרונים מציק לי יום יום ,צורב ומעט כואב, כך שמבחינת סדר עדיפות, מה מומלץ לבצע קודם? תיקון הבקע או קולונוסקופיה? תודה שוב

העדפת הכירורגים לבצע קודם קולונוסקופיה על מנת לשלול המצאות ממצא פתולוגי אחר במעי גס טרם הניתוח עד רבה אם יש סיפור של שינוי בהרגלי יציאות כמו אצלך. ממליץ לך להיועץ גם עם כירורג התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה