קולונוסקופיה בזמו בקע

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

18/10/2014 | 22:17 | מאת: שמעון

שמיי שמעון ועלי לעבור בדיקת קולונוסקופיה השבוע. מצד שני יש לי בקע בשני הצדדים שעלי לנתח. שאלתי האם בדיקתה קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה עלולים להחמיר את המצב בבקע. אני חושש

בקע מפשעתי בעיקר משמאל יכול להקשות על הבדיקה, בזמן ניפוח המעי הבקע יכול להיכלא. לא תמיד ניתן להשלים הבדיקה. אך אנו מבצעים בדיקות גם כאשר יש בקע. התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה