אני חושב שיד לי חסימת מעיים חלקית

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

17/10/2014 | 20:30 | מאת: ניקו

כבר כמה ימים כפי שתארתי הבטן כואב ומכווצת גם בחלק הימני העליון וכעת באמצע לרוחב בעיקר הימין. לחץ וחוסר יכולת לשחרר גזים כמעט. אין לי חום אכלתי מעט מרק ירקות ו2פרסות לחם. זה קרה לי פנמיים בשנתיים האחרונות. בלי הכאבים בחלק ימיני עליון. פעם אחר6נה היתה דווקא בחלק ימיני תחתון. וקוולונסקופי וגסטרוסקופיה לא מצאו כלום. לדעתי זה שיתוק איליוס. לקחתי פפברין הטיב לעמה שעות את הלחץ הבטן בימין. אבל מה התרופה שניתן לקחת כדי להחסיר כיווץ עצבי במעי ולצאת מהשתוק החלקי. אני לא מקיא רק בחילות וטין חום. יש לקחת אנטיביוטיקה? אני לקחת בשבועיים האחרונים קל בטן פעם ר4שונה זה קשור? תודה

לא ניתן לאבחן במסגרת פורום. מומלץ בדיקת רופא מסודרת. חסימת מעיים זה מצב חירום, מחייב בדיקה במיון וביצע צלום בטן התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה