כאבי בטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

15/10/2014 | 13:08 | מאת: ליהי

שלום רב בחודש האחרון התחילו אצלי כאבי בטן קלים שמלווים בשריפה מהבטן עד לפה, כמו כן טעם לא טוב בפה, באותה התקופה אכלתי אורז שאח"כ ראיתי שיש בו תולעים, האם זה יכול להיות קשור? האם תולעים באוכל עוברים לגוף? תודה

ישנן תולעים ספציפיות שחודרות לגוף דרך מערכת העיכול בד"כ בצורת ביצים או צורה רדומה בבשר. לא בצורה שניתן לראות בעין. איני יודע אילו תולעים היו באורז אך סביר להניח שלא שרדו את המעבר בקיבה. בכל מקרה יש לברר את סיבת כאבי הבטן. ליעוץ גסטרואנטרולוג התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא\בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה