גכעיחל

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

15/10/2014 | 10:10 | מאת: פרידה

בעלי בן 29 לפני חצי שנה הקיא גם דם נעשתה לו בדיקה והוחלט על הבדיקה דרך הפה עם מצלמה גם נילקחה חתיכה לבדיקה והכל יצא תקין מה שכן יש לו דלקת שניתן לו כדורים השאלה שלי היא האם הגסטרו שבדק עם הוא היה חושב לאחר הבד'יקה שצריך לעשות בדיקה גם דרך פי הטבעת הוא היה נותן אולי מה שכתבתי לא מנוסח טוב הכונה שלי שלאחר מה שקרה לו הגסטרו גם בודק עם יש בעיה בקיבה

גסטרוסקופיה בודקת את הושט, קיבה וחלק מתרסריון הקאה דמית מקורה בדימום ממערכת עיכול עליונה, לעיתים דימום מחלל הפה או האף. לכן הרופא לא המליץ על בדיקה מפי הטבעת התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא\בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה