שינוי בהרגלי היציאות של המעי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

21/09/2014 | 12:16 | מאת: עידו

שלום. אני בן 40, ולאחרונה סובל משינוי בהרגלי היציאות, יש לי הפניה לגאסטרואנטולוג לבדיקת אנדוסקופיה של דרכי העיכול התחתונות. (אבי סובל מדלקת במעי ומקבל רפאסל), שאלתי היא, האם יש איזה שהיא תרופה שאני יכול לקבל? עד שהגאסטרולוג יראה אותי, משום שמדובר בעוד חודש וחצי, ואיכות חיי ירדה מאד.

21/09/2014 | 19:16 | מאת: sky

אם אכן אביך מטופל בראפסל שהרי זו תרופת של מחלת הקוליטיס הכיבית ומחלת קרוהן ייתכן שאתה סובל מהמחלה גם- אכן יש למחלות אלו קשר גנטי. בנתיים אין שום תרופה שתוכל לקחת ועליך לחכות לקולונוסקופיה. חשוב אם עצמך אם יש לך את הסימפטומים של המחלות. קרוהן : ייתכן אפטות בפה כאבי בטן קלים- קשים עוויתים שלשולים כרונים או לסירוגין ירידה במשקל בחילות ייתכן הקאות. קוליטיס כיבית:: כאב בטן קל עד בינוני שלשולים לרוב דימיים או רירים אפטןת בפה ייתכן ירידה במשקל. לא כל התסמינים חייבים להופיע . רשום פה את תוצאות הקולונוסקופיה ואוכל לעזור. כעט אין דבר שאוכל לעשות מלבד לחכות לתוצאות הבדיקות.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה