צרבת שגורמת להקיא בלילה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

17/09/2014 | 13:50 | מאת: עידו

אני בן 40, ולפני מספר שנים היו לי כאבי בטן חזקים והקאות, הופנתי לגרסטרולוג, הוא בדק אותי כולל קולונסקופיה דרך הפה, גם אלוטראסאונד לאברים בבטן וכו', ומצא שיש לי הליקובקטר, קבלתי טיפול תרופתי והחיידק נעלם וגם הכאבים, אולם נשארה התופעה של הצרבת שגורמת להקאות, אציין שאני נוטל תרופות בשם אולאנזאפין וקלונקס משנת 2007, והרופא אמר לי שאין להם תופעות לוואי של צרבת והקאות, ההקאות הם תמיד רק בלילה כשלוש שעות לאחר נטילת התרופות והם קורות רק במידה ואני אוכל משהו קטן אפילו אם הוספתי עוד פרוסה או יוגורט, שגם כך אני מקפיד לא לאכול יותר מדי, מה עלי לעשות, האם יש פתרון לבעיה זאת?

מומלץ לפנות להערכה מסודרת התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה