צואה כהה מאוד

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

13/09/2014 | 18:27 | מאת: ליאורית

אמי בת 62 (מעשנת) עברה בשנת 2010 ניתוח במעי הגס עקב CA במקביל נמצאו אצלה בקיבה חיידק הליקובקטר פילורי, בקע סרעפתי קטן ודלקות במעי בוושט ובתריסריון. לפני חצי שנה ביצעה קולונוסקופיה שהייתה תקינה אך מאז 2010 לא עשתה בדיקה גסטרוסקופיה. בשבוע האחרון חלתה בברונכיט חזקה וקיבלה טיפול בדוקסילין ופרדניזון. לפני מספר ימים קרה לה(חד פעמי) שהצואה שלה הייתה כהה מאוד בגוון של שוקולד מריר. הפצרתי בה ללכת להבדק, אך היא מסרבת. שאלתי היא האם נטילת תרופות אלה יכולות לגרום לתופעה זו??? שהרי ידוע שאנטיביוטיקה הורסת את פלורת המעי? אודה לתשובתכם המהירה

13/09/2014 | 18:51 | מאת: ליאורית

תיקון טעות דלקות בקיבה, וושט ותריסריון

לצערי לא ניתן לתת מענה הולם לפנייתך דרך מדיה זו. מומלץ לפנות לבדיקת רופא. התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה