ניתוח

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

13/09/2014 | 09:27 | מאת: אין חיים

שלום וברכה, בינואר האחרון עברתי ניתוח סטאר להתפשלות רירית ורקטוצלה, כבר בימים הראשונים שאחרי, הבנתי שמשהו אינו כשורה. שוב עברתי דפקוגרפיה שהדגימה היצרות , ובדיקת חוקן בריום בקונטרנס כפול, אשר הדגים אי סדרות גבול בסיגמא דסטלית עם היצרות בצילומי התרוקנות. רושם לממצא אינטראלומינלי באיזור הנייל. חיי התהפכו מאז, אין מילים שיכולות לתאר את הסבל שאני חווה בחוסר יכולת להתפנות מגזים ופסולת. כירורג אבחן, ואמר שההיצרות נוצרה כתוצאה מהתכווצות. עדיין עושה תרגילי הרפייה, אך לשווא. נפידיפין לא ממש עוזר. איזה טיפול יכול להקל עליי? אנא עצתך. אני בת 46, אם לשתיים...לידות רגילות תודה רבה

לצערי לא ניתן לתת מענה הולם לפנייתך דרך מדיה זו. מומלץ להתייעץ באופן מסודר עם פרוקטולוג וגסטרואנטרולוג. התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה