חשד לבארט

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

12/09/2014 | 11:02 | מאת: אורית

שלום רב אני בת 34 וסובלת מיזה שנים מחידק הליקובקטר בימים האחרונים אני סובלת מכאבי בטן עזים וצריבה בכל אורך הגרון עשיתי בדיקת עם הצינור שמחדירים והרופא כתב בהבחנה שיש לשוניות חשודות וחשד לבארט ולקח ביובסיה אני ממש בחרדות האם החשד שלו יכול להיות לא נכון האם יש לי תסמונת בארט אני ימצאת בסיכון גבוה לחלות בסרטן ?

16/09/2014 | 18:38 | מאת: אורית

באופן עקרוני אבחנה של בארט מבוססת על קורלציה אנדוסקופית ופתולוגית. רצוי לדסקס את הסוגייה עם הרופא המטפל / גסטרואנטרולוג בצורה מסודרת לאחר קבלת תשובת הביופסיה. סוגיית תלונותייך האחרות מצריכות בדיקת רופא. התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה