בדיקה לאליקובקטר אחרי לנסופרזול

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

11/09/2014 | 11:32 | מאת: אורית

שלום דוקטור.אמי סובלת מתחושת בחילה וכאבים בכיבה ויתן ויש לה את החיידק אלחקובקטר פילורי.אלא אותן תחושות כמו שהיו לה בעבר ולכן היא משערת שזה אכן החיידק.היא לקחה כדור אחד בלבד של לנסופרזול 30 מג.שאלתי היא:האם כדור אחד יכול לשסש את תוצאות הבדיקה כי היא רוצה ללכת לעשות אותה או שעליה לחכות מספר ימים עד שהוא ינוטרל מהגוף.כדור אחד בלבד זה מה שלקחה.פשוט היא מרגישה רע מאד.תודה על התשובה המהירה אם אפשר.

ניתן להיעזר בקישור הבא http://gastro.sheba.co.il/Additional_examinations/Helicobacter_pylori_breath_test/ התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה