לאחר טיפול בהליקובקטר פילורי .

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

11/09/2014 | 08:09 | מאת: ניקולא

בעקבות נתונים של 8.3 בבדיקת נשיפה לגילוי הנדון , אני מסיים כעת טיפול בלקיחת האנטיביוטיות שנתנו לי . בחלק השני של הטיפול לאחר לקיחת 5 ימים של מוקסיפן ,היו לי כל מיני תופעות לוואי כמו הרגשת לחץ וכאב בבטן העליונה (קרוב למפתח הלב)שבאה והלכה לסירוגין , כמו כן אני מרגיש קצת ורטיגו . אי יכולת לישון בלילה יותר מ- 4 שעות בימים האחרונים . האם התופעות האלו רגילים וזה נורמלי? היום זה הטיפול האחרון ויש לי עדיין מיחושים וכאב קל בבטן העליונה . נאמר לי אחרי טפולחידקים לחיזוק. משום מה הגסטרו שלי לא אמר לי זאת , הוא רק כתב שאם הטיפול בהליקובקטר לא יעזור עלי לקחת טיפול בדפרקסן פעם ביום בערב . איך אני אמור לדעת אם הטיפול הצליח? הכאבים אמורים לעבור לאחר סיום הטיפול התרופתי?

באופן עקרוני ניתן לבדוק את הצלחת הטיפול עי תבחין נשיפה חודש מגמר טיפול. התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

14/09/2014 | 08:10 | מאת: ניקולא

סיימתי את הטיפול ב-11 לספט' 2014 . חודש לבדיקת נשיפה יהיה מן הסתם 11 לאוק' 2014 . אני אמור לנסוע לחו"ל ב-7-8 לאוק' 2014 . מבחינת אפקטיות הטיפול , אני יכול לעשות את תבחין הנשיפה ב-5-6 לאוק' 2014 ? 30 יום זה בל יעבור ? אודה לתשובתך

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה