יציאות תכופות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

03/09/2014 | 21:35 | מאת: לינה

בעלי בן 50 בחודש האחרון התחילה תופעה שכאשר מסיים לאכול ולא משנה מה , זה יכול להיות גם אפרסק. כמה דקות עוברות והוא רץ לשירותים. כך הוא רץ בערך 5 פעמים ביום. רופאת המשפחה ביקשה לעשות בדיקת צואה והכל בסדר אין טפילים, דם וכו' . השאלה מה זה יכול להיות . הוא מאוד מוטרד והתופעה מפריע לו מאוד גם למהלך העבודה ובכלל. תודה

בגיל 50 ניתן להשלים הערכה אנדוסקופית (קולונוסקופיה) במידה ולא בוצעה לאחרונה. המשך בירור / טיפול בהתאם להמלצות רופא המשפחה. התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה