האם כדאי לעשות ניקוי רעלים בשיטת הידרוקולוניקס ?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

28/08/2014 | 10:38 | מאת: סיון

שלום יש לי היסטוריה עם הבטן של: הליקרובקטר, מעי רגיז ורגישות ללקטוז. פעם בשבוע וחצי שבועיים יש לי שלשולים ואחר כך עצירות. רציתי לשאול האם הטיפול יעזור/ לא יזיק. ואם אפשר לעשות שני טיפולים? תודה סיון

שלום רב אין לי מושג אם כדאי לעשות שטיפות לניקוי צואה מהמעי הגס, רק בשביל להגיד שכך "הרעלים הוצאו מהגוף". מערכת העיכול תמשיך לייצר צואה ולפלוט רעלים גם אחר כך. אך לי אישית אין התנגדות לכך - אם יש הרגשה "תקועה", ואם זה נותן הרגשת התנקות ובריאות.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה