זיהוי הליקובקטר

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

24/08/2014 | 18:57 | מאת: אמיר

שלום, זכר בריא בן 27. לפני כחודש עברתי ניתוח להסרת תוספתן, והיום קבלתי תוצאות מעבדה שיש לי את חיידק ההליקובקטר. האם יכול להיות שהחיידק הוא שגרם לדלקתיות בתוספתן? הרופא משפחה שלי יכול לקבל אותי רק ביום שלישי בבוקר. רציתי לדעת האם תחילת הטיפול הוא סביר ברמה של יומיים, או שעליי להתעקש על תור מחר? בנוסף, האם ישנם משקאות או מאכלים מסויימים שעליי להמנע או לצרוך על מנת לשפר את המאבק בחיידק? תודה!

24/08/2014 | 18:58 | מאת: אמיר

כמו כן, האם צריך ללכת לרופא מומחה בגסטרו או שרופא משפחה גם בסדר?

שלום לך אין דחיפות בטיפול בחיידק זה. יכול לחכות ליום שלישי... גם רופא משפחה נותן הוראות לטיפול. אין קשר לדלקת בתוספתן עד כמה שידוע. בהצלחה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה