בדיקה אינדוסקופית

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

16/07/2014 | 11:06 | מאת: פאדי

שלום רב . לאחר כאבים אחרי האוזן והופעת טינטון. הכאב הקרין לגרון וקושי בבליעה וצריבה הופניתי בהמלצת רופא אף אוזן גרון לבדיקת אינדוסקופית במערכת העיקול העליונות . התוצאה הראתה - וושת תקיןלאורכו- בקע קטן סרעפתי- דלקת בינונית נודולרית באינטרום וגוף קיבה. אנגלוס תקין ברטרופלקסיה חלק ראשון ושני של תריסריון תקיןונלקחה פיופסיה .הרופא המליץ על לינטון 30 מ"ג ---ברשותך מה משמעות האבחנה והטיפול - לציין בהכשר זה ומתוך המלצות שנשלחו לאימייל שלי כתוב שחלק מהסיבות לבעיה השמנת יתר ונטילת אספירין ואני נוטל קבוע בערב קרטיה- לנטון 15 מ"ג - סימבסטטין20 מ"ג ושוקל 95 ק"ג.. האם יש קשר לדברים ומה המלצתך .בתודה וברכה

שלום מדובר בבקע סרעפתי ורפלוקס קיבתי ושטי גם השמנת יתר מגבירה את תסמינים וגם נטילת אספירין יש לקבל לנטון ולהמשיך מעקב מסןגר במרפאת גסטרו

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה