התקפי כאבי בטן חריפים מלווים בחום למשך 36 שעות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

22/04/2014 | 04:40 | מאת: רותי

מגיל 24 אני סובלת מהתקפי כאב חריפים של הבטן התחתונה, נמשכים 36 שעות לערך, מלווים בתשישות, וחום גבוה ב 12 שעות הראשונות. היתה השערה, שאוששה בלפרסקופי שנים אח"כ, שמדובר באנדומרטיוזיס. הריתי, ואחכ לקחתי הורמונים למניעת הריון שמנעו את ההתקפים. כיום אני בת 55, ובשנה האחרונה, בכניסה לגיל המעבר, הוצאת התקן תוך רחמי, התחלתי לקבל את ההתקפים בתדירות גוברת, עד כל שבועיים וחצי. הדפוס שלהם זהה במשך הזמן, עוצמת הכאב והחום פחתה מעט.הרופאים טוענים שאין אפשרות שזה אנדומטריוזיס בגלל המנפאוז, והחום שאינו אופיני לתופעה. האם יש אפשרות שמדובר בבעיה במערכת העיכול? בזמני נבדקתי והדבר נשלל. כיום אני אובדת עצות, ואין כל השערה חלופית להתקפים ההולכים וגוברים, ומרתקים אותי למיטה ליומייים כל פעם אשמח לכל השערה ועצה מכם. בתודה מראש....

22/04/2014 | 07:12 | מאת: sky

מומלץ לבדוק FMF ( קדחת ים תיכונית ) ההתקפים מאוד מתאים לסימפטומים של המחלה

שלום לך מדברייך עושה רושם שמבחינתך אלה אותם סימפטומים כמו בעבר - כך שיש לחזור לבדיקה גניקולוגית מדוקדקת למרות הטענות הנגדיות. בכל זאת על מנת להסיר ספק, כדאי לבדוק גם את המעי הגס באמצעות קולונוסקופיה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה