כאבי בטן עם בחילות ואי תאבון

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

18/04/2014 | 15:19 | מאת: סוסו

שלום לכם היה לי כאבי בטן בעת שאני מסיימת לאכול והכאב היה מקרין לאמצע הגב וזה נמשך יותר משלוש שבועות גם ביתי מרגישה מין ליחה בגרון כל הזמן אחרי האוכל הלכתי לרופא מומחה בסוף ועשיתי בדיקת גסטרו ששם הרופא אבחן בהרניה בגודל שני סמ ודלקת קלה בושט אמר לי לקחת כדור אומפראדקס בעת הכאב ולשמור על הרגל אכילה כידוע לכם אבל הכאב לא חלף חזרתי אליו ושלח אותי לעשות ct בטן עליון ואגן והתוצאות היו תקינות המעבר בין החזה לבטן תקין וכל השאר תקין אבל הבעיה של שאני בעת שאני אוכלת אחרי עשר דקות מתחילות מין בחילות ואני לא יודעת ממה דבר המדאיג אותי אולי מהדלקת בושט או ממה?אני פשוט לא יודעת מה לעשות ואיזה תרופה לקחת אני מודה לכם אם תעזרו לי ותשובו אלי בתשובה בהקדם וחג שמח לכולנו

21/04/2014 | 21:01 | מאת: ד"ר ויטלי ורז'ביצקי

שלום רב! כדי לתת תשובה חסרים חרבה פרטים: סינמים נוספים, ממצאים בבדיקות מעבדה, סוג של CT ותשובה מדוייקת,בדיקות הדמייה נוספות.... גישה נכונה ביותר לעסוף כל המסמכים וניתונים ולגשת לייעוץ מסודר של גסטרואנטרולוג. בברכה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה