תזונה בזמן גסטריטיס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

15/08/2012 | 16:02 | מאת: עמית

שלום, לאחרונה גילו אצלי גסטריטיס בבדיקת גסטרוסקופיה. עד שיגיעו תוצאות הביופסיה, אני מעוניין לשפר את התזונה שלי באופן שיעזור להקל על הסימפטומים ויעזור לריפוי הטבעי של הקיבה. האם תוכלו לומר לי אילו סוגי מאכלים מומלצים בזמן זה ומאילו כדאי להתרחק? תודה רבה, עמית

גסטריטיס הינו שם כוללני לדלקת של הקיבה. לא ניתן לתת ייעוץ פרטני לגבי תזונה מבלי להכיר את הנתונים המדויקים ואת נתוני הרקע. ניתן להיעזר בייעוץ דיאטנית במקביל לטיפול והבירור הרפואי. * התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא

19/06/2013 | 21:36 | מאת: אלין

מה עדיף לאכול ומה אסור.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה