בעיה חוזרת במערכת העיכול

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

22/04/2013 | 13:42 | מאת: מור

שלום, אני בת 28, בריאה בד"כ, שנה וחודשיים אחרי לידה, עדיין מניקה. בחודשיים האחרונים אני סובלת ממחלה חוזרת שקשורה למערכת העיכול- זה מתחיל בפעילות מוגברת בקיבה (מרגישה שהבטן עובדת "שעות נוספות"), עובר לשילשולים וממשיך להרגשה כללית מאוד לא טובה וחום גבוה (בד"כ החום מופיע רק לאחר יום שלם של שלשולים). כל הסיפור הזה קרה 4 פעמים בחודשיים האלו, כשבפעמיים הראשונות גם הקאתי המון מלבד השלשולים. בד"כ אחרי כ-3 ימים זה מסתדר ואני בסדר (בלי שום טיפול תרופתי. רק משככי כאבים). פניתי לרופא המשפחה שלי שטען שאין לי שום דבר ושאני סתם לחוצה ומדובר בוירוס, אבל הייתי שמחה לקבל עוד חוות דעת- האם להירגע או שכדאי לבדוק את זה יותר לעומק? תודה רבה מור

22/04/2013 | 21:53 | מאת: פרופ' צבי פיירמן

עליך לפנות לבירור מסודר במרפאת גסטרו בקופה יש לבצע מספר בדיקות מעבדה התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה