דלקת במעי הגס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

15/04/2013 | 09:23 | מאת: mordechai

לפני כשנה כרתו לי את המעי הימני בגלל גידול. שלשולים וכאבי בטן פקדו אותי לעיתים קרובות. לאחרונה עברתי קולונוסקופיה. נלקחה ביופסיה ממקום ההשקה בין הגס לדק. והתשובה היא: mucosa from anastomosis showing ulcer and severe chronic active inflammation מה משמעות התשובה ואיזה טיפול עלי לקבל. אודה לתשובתכם .

לא ניתן לתת מענה הולם ופרטני לפנייתך דרך מדיה זו. להתרשמות האנדוסקופית ולפרטים הקליניים חשיבות רבה. מניח שהרופא המבצע התייחס לסוגייה בהערות לתשובת הפתולוגיה. מומלץ לפנות לייעוץ מסודר / רופא המשפחה *התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה