אי סבילות למזון

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

14/04/2013 | 15:29 | מאת: ירון

שלום רב, אני בן 37 שוקל 75 קג. אדם בריא. בשבועות האחרונים אני סובל מכאבי ראש בחילות וחולשה בלתי מוסברת. בדיקות דם תקינות. בשנתיים האחרונות אני סובל מצרבות בדיקת גסטרוסקופיה תקינה. רופאת משפחה העלתה סברה שייתכן שמדובר באי סבילות למזון מסוים סוג של אלרגיה. שאלתי כיצד ניתן לבדוק אי סבילות למזון?? האם יש בדיקות דם מיוחדות??

מומלץ לפנות לייעוץ מסודר *התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

15/04/2013 | 08:29 | מאת: ירון

לאיזה גורם מקצועי לפנות לייעוץ מסודר ואילו סוג בדיקות יש לבצע???

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה