ליחה וצרידות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

12/04/2013 | 18:36 | מאת: מיכל

שלום בת 45 סובלת מזה 4 חודשים מליחה שקופה אשר גורמת לי לצרידות.רופאת אוזן גרון אמרה שיש לי ריפלוקס (נמצא אצלי חיידק האליקובקטור אשר טופל וכרגע לא מפריע)אבל נשארה לי ליחה שקופה וצרידות חוץ מזה אין לי כאבי בטן או תחושת שריפה בחזה.ממה יכולה להגרם הליחה?אילו בדיקות עלי לעבור ?למי לפנות?האם יש לכם השערות מה זה יכול להיות?מאד מוטרדת מכוון שאני מורה למוסיקה ומתשתמשת הרבה בקול.לתשובתכם אודה .

צרידות ממושכת מחייבת התייחסות !! לא ניתן לתת מענה הולם לפנייתך מעבר לכך דרך מדיה זו. מומלץ לפנות לייעוץ מסודר. בטוחני כי רופא המשפחה יוכל לסייע בידך בסוגיה זו ולהסביר לך לגבי הבירור הנדרש ותזמונו. *התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה