בעיות במערכת העיכול

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

12/04/2013 | 14:13 | מאת: X

סובל כבר כמה חודשים מבעיות במערכת העיכול 1) אחרי שאני מסיים להתפנות אני צריך להשתמש בחבילת נייר טואלט וקופסת מגבונים סימני צואה אחרי נגוב 2)בערך פעמים בשבוע אני סובל מצואה דק 3)אזור פי הטבעת לח באופן תמידי 4)ריח של צואה אחרי שאני מסיים להתפנות אפילו שאזור פי הטבעת נקי ולפעמים אפילו אחרי מקלחת לפעמים מרגיש כאילו שיש אגירת צואה "במעי הישר"/"החלחולת" בן 20.

מומלץ לפנות לרופא משפחה אשר במידת הצורך ינחה אותך לגבי המשך הבירור. *התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה