בדיקת צואה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

10/04/2013 | 16:16 | מאת: עידן

נתנו לי לבצע בדיקת צואה להכניס דגימה ל2 מבחנות ולמסור בבוקר למעבדה. הבעיה היא שאין לי אף פעם יציאה בבוקר וסוגרים את המעבדה לפני שיש לי. אם אני עושה יציאה בלילה ומוסר את הבדיקה לאחר משהו כמו 6-7 שעות האם זה עדיין בסדר? האם לשמור בקירור אולי בתוך שקית? או שחייבים למסור באותו רגע של היציאה ממש? תודה רבה

ניתן להיעזר בקישור הבא http://www.maccabi4u.co.il/7845-he/Maccabi.aspx *התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה